Nieuwe Perfo machine in gebruik


Staco investeert in de toekomst

IMG_20231207_133451_1.jpg
New Perfo machine

Binnenkort wordt de gloednieuwe Perfo-machine AP3 bij Staco Nederland in Reuver volledig operationeel. Deze perfo-lijn bestaat uit een perforatiegedeelte gevolgd door een volautomatische zetbank of buigcel. De producten worden nauwkeurig genest op basis van een standaardband van 1000 mm breed. Voor bepaalde producten is het mogelijk om de montageplaten direct mee te nemen in de buitencontouren, waardoor ze gelijktijdig kunnen worden meegebogen. Vervolgens worden deze platen aan de gezette zijde afgelast.

De zetbank heeft een maximale capaciteit van 2000 mm. Voor langere producten wordt gebruikgemaakt van onze externe zetbank met een maximaal bereik tot 3000 mm. Bovendien is het met den nieuwe AP3 machine mogelijk om in vrije vorm te perforeren, waardoor u verschillende perforatiepatronen kunt bestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor in jouw project, neem contact op met onze verkoopafdeling.

Nieuwe mogelijkheden voor de productie van Geperforeerde panelen

Geperforeerde panelen, ook wel perforooster of perfotreden genoemd, zijn de basis voor een veelzijdigheid aan producten en toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan traptreden, opstapjes, bordessen en wandafscheidingen. Vervaardigd uit diverse kwaliteiten rollen staal, aluminium of RVS in standaardafmetingen of op maat. Door de panelen te zetten worden de panelen sterker, hierdoor zijn ze breed toepasbaar en geschikt voor bijna iedere projectcase. 

Bent u geïnteresseerd in geperforeerde panelen voor uw project? Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment geperforeerde panelen.

Meer informatie over onze geperforeerde panelen

Contact & Service

Inspiring 
innovation.

Om duurzaam te blijven, heeft de wereld van nu meer dan ooit behoefte aan innovatie. In sectoren waar veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van belang zijn, kan dat soms een echte uitdaging zijn. Wij zijn trots als onze oplossingen jou inspireren om bij te dragen aan een mooiere, veiligere, toegankelijkere en duurzamere wereld.