ROOSTERTECHNOLOGIE

Lamellenroosters voor de Coentunnel Amsterdam

Staco lamellenroosters zorgen voor een goede lichtinval bij het in en uitrijden van de 2de Coentunnel. Dit bevordert de verkeersveiligheid voor de automobilisten op de A8 bij Amsterdam. De aanleg van de Tweede Coentunnel, de verbreding van de A8 en de A10 West en de aanleg van en nieuwe snelweg brengen ruimte op de weg. De twee tunnels bestaan beiden uit vier rijstroken.

Het ontwerp van de Tweede Coentunnel roept associaties op met motoren: de grote luifel van stalen roosters lijkt op de tong van een motorschoen die omhoog steekt als je hem aantrekt en onder de luifel hangen expressieve ventilatoren die doen denken aan de uitlaatpijpen van een Harley Davidson.  Staco is vroegtijdig bij het project betrokken geweest ten aanzien van het  ontwerp en de afmetingen van de benodigde roosters.

Staco leverde ruim 2.700 m2 lamellenroosters type RL die zijn voorzien van zware hoeklijnen, gaten en uitsparingen voor de montage. Door de grote afmeting en hoeklijnen is de montage zeer snel en soepel verlopen.  De roosters zijn daarnaast verpakt per vak, zodat de montageploeg de roosters efficiënt heeft kunnen plaatsen.

Naast het leveren van de juiste producten denkt Staco ook mee met u als klant als het gaat om montage- en legplannen.

Toegepaste Staco product

Lamellenroosters type RL

Technische informatie

Staco lamelroosters RL 3-50/44x44 thermisch verzinkt en gepoedercoat

Locatie

Amsterdam, NL

Toepassing

Zonwering

Toegepast in branche

Architectuur