ROOSTERTECHNOLOGIE

Caland Parking Laakhaven Den Haag

Het voormalige haven- en overslagterrein Laakhaven West in Den Haag heeft de afgelopen jaren een flinke metamorphose ondergaan. De Calandparking parkeergarage is gereed met Staco roosters type RR en traptreden type AP.

Tegenwoordig worden de parkeergarages afgestemd op de behoefte en wordt er bij de bouw al rekening gehouden met mogelijke uitbreiding of verplaatsing. Bij de opening in 2014 had Calandparking drie parkeerlagen met ruim honderd parkeerplaatsen. Nu in maart 2017 zijn er drie extra lagen aan toegevoegd zodat er nu 209 parkeerplaatsen zijn. De gevel bestaat uit bamboestammen die verticaal geplaatst zijn.

Staco heeft de roosters en treden geleverd. Ca. 120 panelen met verschillende lengtes van 2,5 tot 5 mtr uit 1 deel. De rand onder en boven zijn van koker 100 x 40 x 4 mm.  De aangelaste lippen aan het rooster zorgen ervoor dat de panelen snel te monteren zijn. Voor zowel de rechte- als de spiltrappen heeft Staco de treden AP 3-50 MAW geleverd. Rotocoat heeft de roosters en treden thermisch verzinkt.

Toegepaste Staco producten

persroosters type RR
perfo rechte- en spiltreden type AP 3-50 MAW

Technische informatie

Staco persroosters RR 3-30/33x33 thermisch verzinkt met koker 100x40x4 mm
Perfotreden recht AP 3-50 MAW thermisch verzinkt
Perfotreden spil AP 3-50 MAW thermisch verzinkt

Locatie

Den Haag NL, parkeergarage

Toepassingen

Hekken en afscheidingen

Toegepast in branches

Architectuur
Parkeren