ROOSTERTECHNOLOGIE

Park + Ride Rotterdam

Om Rotterdam bereikbaar en leefbaar te houden moet het autoverkeer in de stad verminderen en dient het voor reizigers aantrekkelijk te zijn om in de stad met het openbaar vervoer te reizen. Daarom is P+R Kralingse Zoom uitgebreid met een nieuwe parkeergarage waardoor het aantal parkeerplaatsen is toegenomen naar 1700. Staco heeft voor deze parkeergarage verzinkte stalen gevelroosters, kleine doorvalroosters en groen gecoate roosters geleverd. Alle roosters zijn door Rotocoat thermisch verzinkt, de groene roosters zijn na het verzinken door Rotocoat gepoedercoat.

Staco heeft voor dit project 3.200 m2 stalen roosters geleverd. Aan de zijkant van de parkeergarage zijn verzinkte gevelroosters en kleine doorvalroosters aangebracht. Op de benedenverdieping zijn om en om verzinkte en groen gecoate roosters aangebracht. Alle roosters zijn door Rotocoat thermisch verzinkt en de groene roosters zijn daarna door Rotocoat gepoedercoat.

De parkeergarage die in oktober 2013 is opgeleverd, is direct bereikbaar vanaf de A16 en is gebouwd boven een metrostation en naast een bushalte. Een aparte toerit vanaf de A16 waarborgt de snelle doorstroom van gebruikers: van toerit tot perron binnen 8 minuten!

Toegepaste Staco producten

Staco persroosters type RR

Technische informatie

Staco persroosters RR 3-30, maaswijdte 99x33, thermisch verzinkt en gepoedercoat, 3200 m2

Locatie

Kralingse Zoom, Rotterdam, NL

Toepassing

Gevels

Toegepast in branche

Parking
Architectuur